+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ηρακλειο Αεροδρομιο

Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιαση Αυτοκινητου
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιαση Αυτοκινητου
Family Jeeps (J1)

€73 / ημέρα
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιασεις Αυτοκινητων
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιασεις Αυτοκινητων
Medium Family (C1)

€42 / ημέρα
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα
Mini Economy Hybrid (A5)

€39 / ημέρα
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιαση Αυτοκινητων
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιαση Αυτοκινητων
Economy (B1)

€38 / ημέρα
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιαζομενα Αμαξια
Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιαζομενα Αμαξια
Family Jeeps Automatic (J3)

€73 / ημέρα
Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ηράκλειο Αεροδρόμιο Φθηνά | OLYMPIC

Ηρακλειο Αεροδρομιο Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Το Αεροδρόμιο Ηρακλείου (HER) είναι το κύριο Διεθνές Αερόδρομιο της Κρήτης που πήρε το όνομα του από το γνωστό Έλληνα φιλόσοφο και συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο σε όλη την Ελλάδα, που δέχεται τόσο διεθνείς όσο και εσωτερικές πτήσεις. Το Aεροδρόμιο Ηρακλείου είναι το πιο πολυσύχναστο αερόδρομιο της Κρήτης και άνοιξε το Μάρτιο του 1937. Το αερόδρομιο του Ηρακλείου διαθέτει ενιαίο τερματικό σταθμό επιβατών και προσφέρει ενα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, οπως ΑΤΜ, ανταλλακτήριο συναλλάγματος, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, καταστήματα και εστιατόρια, χώρο φύλαξης αποσκευών και γραφείο πληροφοριών. Το Αεροδρόμιο Ηρακλείου βρίσκεται στη βόρεια ακτογραμμή της πόλης του Ηρακλείου και η θέα κατά την προσγείωση είναι εκπληκτική.

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ηρακλειο Κρητης Αεροδρομιο σε Χαμηλες Τιμες

Το Αεροδρόμιο Ηρακλείου, βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού που απέχει περίπου 5 χλμ. ανατολικά ή 10 λεπτά οδικώς, από την πόλη του Ηρακλείου. Το 2018 το αεροδρόμιο του Ηράκλειου εξυπηρέτησε πάνω από 8 εκατομμύρια επιβάτες και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται καθώς, οι άνθρωποι συνεχίζουν να ανακαλύπτουν ποσό σπουδαίος προορισμός διακοπών είναι το νησί της Κρήτης. Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των επιβατών είναι τουρίστες, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που έρχονται να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν το όμορφο νησί της Κρήτης. Η πόλη του Ηρακλείου είναι η μεγαλύτερη στο νησί της Κρήτης και η τέταρτη μεγαλύτερη στη χωρά της Ελλάδας, γη αυτό υπάρχουν επίσης πολλοί επιχειρηματίες ταξιδιώτες. Προβλέπεται η κατασκευή νέου αεροδρομίου που θα βρίσκεται στο Καστέλι και πρόκειται να ανοίξει μέχρι το 2025. Προς το παρόν, ο σημερινός αερολιμένας υφίσταται μια σειρά ανακαινίσεων και επεκτάσεων. Αποτελεί κομβικό σημείο για την Skype Express και την Bluebird Airways και έναν από τους πιο κυρίους προορισμούς της Aegean AirLines.

Φθηνα Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ηρακλειο Αεροδρομιο

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου βρίσκεται ακριβώς διπλά στον αυτοκινητόδρομο Ε75, έτσι, με την ενοικίαση αυτοκίνητου στο Ηράκλειο Αεροδρόμιο, μπορείτε ευκολά να οδηγηθείτε σε οποιοδήποτε προορισμός της Κρήτης εσείς επιθυμείτε. Απολαύστε τη 10 λεπτή διαδρομή μέχρι το κέντρο της πόλης και ξεκινήστε την εξερεύνηση των αξιοθέατων. Χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος τρόπος να μετακινηθείτε στην Κρήτη, είναι να επιλέξετε τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο Αεροδρόμιο. Το προσωπικό μας, θα αναμένει με ανυπομονησία την άφιξη σας, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας επάνω, ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ηρακλειο Κρητης Αεροδρομιο, για Αμεση και Αριστη Εξυπηρετηση!