Ενοικιασεις Αυτοκινητων Χανια Λιμανι

Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιαση Αυτοκινητου
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιαση Αυτοκινητου
Vans 9 Seats Diesel (M2)

€78 / ημέρα
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιασεις Αυτοκινητων
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιασεις Αυτοκινητων
Vans 9 Seats Diesel (M2)

€78 / ημέρα
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα
Crossovers (G)

€31 / ημέρα
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιαση Αυτοκινητων
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιαση Αυτοκινητων
Large Hatchback Automatic (D3)

€28 / ημέρα
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιαζομενα Αμαξια
Χανια Σουδα Λιμανι Ενοικιαζομενα Αμαξια
Medium Family (C1)

€24 / ημέρα
Ενοικίαση Αυτοκινήτου στα Χανιά Λιμάνι Σούδας | OLYMPIC

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Χανια Λιμανι

Το Λιμάνι Χανίων βρίσκεται στον γραφικό κόλπο της Σούδας, στη βορειοδυτική ακτή της Κρήτης, μόλις 6 χλμ. από το κέντρο της πόλης των Χανίων και 17 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου με μήκος 15 χλμ. και πλάτος 2 έως 4 χλμ. Προστατεύεται και από τις δυο πλευρές από τα ενδοξά βουνά και σχηματίζεται ο όμορφος αυτός κόλπος αναμεσά στη Χερσόνησο Ακρωτηρίου και στο Ακρωτήριο Δράπανο που εκτείνεται από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Το λιμάνι των Χανίων καταλαμβάνει ολόκληρο το νοτιοδυτικό τμήμα του κόλπου και αποτελεί το κύριο επιβατικό και εμπορικό λιμάνι της δυτικής Κρήτης καθώς και την κυριά ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις των πλοίων πραγματοποιούνται καθημερινά από και προς το λιμάνι των Χανίων και αυξάνονται τα προγραμματισμένα δρομολόγια κατά την υψηλή περίοδο, από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο. Εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες φτάνουν στο λιμάνι της Σούδας κάθε χρόνο, είτε για επαγγελματικούς λογούς είτε για αναψυχή. Μόλις φτάσετε στο λιμάνι των Χανίων, θα έρθετε αντιμέτωποι με την πανέμορφη θεά του γραφικού κόλπου και των γύρω βουνών που θα σας γοητεύσουν! Σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι, βρίσκεται η όμορφη πόλη των Χανίων και τα γειτονικά παραθαλάσσια χωριά που είναι ευκολά προσβάσιμα με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Χανιά Λιμάνι. Επιλέγοντας για Χανιά Λιμάνι Ενοικίαση Αυτοκίνητου σε χαμηλή τιμή, σας δίνετε η ελευθέρια να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η δυτική Κρήτη, με την άνεση και την πολυτέλεια που σας αξίζει!

Φθηνη Ενοικιαση Αυτοκινητου Λιμανι Χανιων

Ιστορικά, οι λιμενικές εγκαταστάσεις στο κόλπο της Σούδας υπήρχαν από την αρχαιότητα, όταν εξυπηρετούσε ως λιμάνι της αρχαίας πόλης Απτέρας, μια σημαντική πόλη κατά την πρώιμη βυζαντινή εποχή που ιδρύθηκε τον 7ο αιώνα. Ήταν κάποτε ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της εποχής στις αρχαίες θαλάσσιες διαδρομές στη Μεσόγειο, λόγω της στρατηγικής του θέσης. Το λιμάνι της Σούδας κατά τον 16ο και 17ο αιώνα ήταν επίσης στόχος για τους Οθωμανούς στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Κρήτη από τους Ενετούς. Κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, ολόκληρος ο κόλπος μετατράπηκε σε μεγάλο στρατιωτικό λιμάνι. Στα μεταγενέστερα χρονιά κατά την Ανεξαρτησία της Κρήτης, το λιμάνι χρησιμοποιήθηκε ως ναυτική βάση. Στη συνέχεια, στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν η Κρήτη εντάχθηκε στη σύγχρονη Ελλάδα, τοποθετήθηκαν οι ελληνικές ναυτικές υπηρεσίες στον κόλπο της Σούδας και το παλιό ενετικό λιμάνι των Χανίων εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα του λιμανιού. Σήμερα ο όμορφος κόλπος φιλοξενεί το Πολεμικό Ναυτικό και τη Ναυτική Βάση του ΝΑΤΟ καθώς και το λιμάνι των Χανίων, που εξυπηρετεί τους επισκέπτες που καταφθάνουν για να απολαύσουν αυτό το συναρπαστικό ελληνικό νησί.

Ενοικιαση Αυτοκινητων Χανια Λιμανι

Καθώς εξερευνάτε την περιοχή με τις Ενοικιάσεις Αυτοκίνητων Χανιά Λιμάνι, θα διαπιστώσετε ότι η πόλη της Σούδας είναι σχετικά νέα, καθώς, χτίστηκε και κατοικήθηκε το 1870. Η πόλη εκτείνεται κατά μήκος της νοτιάς ακτής του κόλπου της Σούδας και προσφέρει πανοραμική θεά στα βουνά και τη Μεσόγειο Θάλασσα από κάθε γωνιά. Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις, παροχές και καταλύματα στην πόλη, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, μπουτίκ μόδας, ζεστά καφέ και ψαροταβέρνες, ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρονται συνοδεύονται πάντα με εξαιρετική κρητική φιλοξενία. Επισκεφθείτε με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Χανιά Λιμάνι, τον αρχαιολογικό χώρο και την αρχαιά πόλη Απτέρα, με τα ερείπια ενός παλιού κάστρου, Ενετικό Φρούριο της Σούδας που βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου, το φρούριο Ιτζεδίν που χτίστηκε από τους Οθωμανούς με πανοραμική θεά στον κόλπο και το νεκροταφείο πολέμου του κόλπου της Σούδας, τον τελευταίο τόπο ανάπαυσης 1.500 στρατιωτών που πέθαναν στη βίαιη μάχη της Κρήτης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Επίσης, επισκεφθείτε τις όμορφες παράλιες της πόλης, όπως την παράλια Αλμύριζα και την παράλια Σταυρός, με χρυσή αμμουδιά και κρυστάλλινα γαλάζια νερά. Συνεχίστε το ταξίδι σας και οδηγήστε την ενοικίαση αυτοκίνητου Λιμάνι Χανιά, προς τα δυτικά και επισκεφθείτε την κρητική πόλη των Χανίων που είναι γνωστή για την ιστορία και τον πολιτισμό της, το ρομαντικό παλιό βενετσιάνικο λιμάνι και τον παλαιό φάρο. Έπειτα, κατευθυνθείτε στα βορειά του κόλπου, στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου, όπου βρίσκονται σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Επόμενη διαδρομή νοτιά του κόλπου της Σούδας προς τον Αποκόρωνα, όπου θα βρείτε γραφικά παραδοσιακά χωριά και δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα. Εξερευνήστε όλα αυτά και πολλά αλλά, καθώς οδηγείτε γύρω από αυτόν τον πανέμορφο κόλπο ιστορικής σημασίας, με την ενοικίαση αυτοκίνητων Χανιά Λιμάνι στην Κρήτη.

Η Olympic ειναι η Καλυτερη Επιλογη για Χανια Λιμανι Ενοικιασεις Αυτοκινητων