+30 2811 180 097 +1 646 740 0623

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Κρητη

Χανια Ενοικιαση Αυτοκινητου
Χανια Ενοικιαση Αυτοκινητου
Large Hatchback (D1)

€18 / ημέρα
Χανια Ενοικιασεις Αυτοκινητων
Χανια Ενοικιασεις Αυτοκινητων
Premium (E1)

€22 / ημέρα
Χανια Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα
Χανια Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα
Family Jeeps Automatic (J3)

€38 / ημέρα
Χανια Ενοικιαση Αυτοκινητων
Χανια Ενοικιαση Αυτοκινητων
Vans 9 Seats Diesel (M2)

€52 / ημέρα
Χανια Ενοικιαζομενα Αμαξια
Χανια Ενοικιαζομενα Αμαξια
Mini Economy (A1)

€10 / ημέρα
Φθηνή Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανιά Χωρίς Εγγύηση | OLYMPIC

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Χανια απο την Olympic

Η μαγευτική παραθαλάσσια πόλη των Χανίων με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και το ιστορικό θρυλικό παρελθόν, βρίσκεται στη βορειά ακτή της δυτικής Κρήτης. Τα Χανιά είναι γνωστό ότι χτίστηκαν στη θέση ενός μινωικού οικισμού της μεταγενέστερης ελληνιστικής αρχαίας πόλης Κυδωνίας που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Μίνωα, με τους Δωριείς Έλληνες ως τους πρώτους κάτοικους της αρχαίας πόλης το 1100 π.Χ. Σήμερα, τα Χανιά είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Κρήτη που φιλοξενεί το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων καθώς και το Λιμάνι Χανίων στη Σούδα που εξυπηρετεί εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε αυτή τη μαγευτική πόλη και την γύρω περιοχή είναι να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στα Χανιά, μόλις φτάσετε στην Κρήτη. Επισκεφτείτε τους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, τη ρομαντική παλιά πόλη, το παλιό βενετσιάνικο λιμάνι, τα πολυτελή θέρετρα με τις οργανωμένες παράλιες και τα γοητευτικά κρητικά χωριά με τους απομονωμένους κρυμμένους ορμίσκους, καθώς οδηγείτε τη δική σας ενοικίαση αυτοκίνητου Χανιά, κατά μήκος της εκπληκτικής έκτασης του πανέμορφου κόλπου των Χανίων.

Επιλεξτε Σημερα για τα Χανια Ενοικιαση Αυτοκινητου

Τα Χανιά χωρίζονται σε δυο μέρη, την παλιά πόλη και τη σύγχρονη πόλη που συνυπάρχουν με επιτυχία για να προσφέρουν μια αυθεντική κρητική εμπειρία σε όσους τα επισκέπτονται. Ξεκινήστε το ταξίδι σας με τις ενοικιάσεις αυτοκίνητων στα Χανιά και γνωρίστε τη ρομαντική παλιά πόλη, με επίκεντρο το παλιό ενετικό λιμάνι που αντανακλά εικόνες από το παρελθόν. Ταξιδέψτε μέσα από το λαβύρινθο των λιθόστρωτων δρόμων και τα σοκάκια που είναι γεμάτα με κομψά αρχοντικά, κτίρια με μεσαιωνική αρχιτεκτονική και γοητευτικές ιερές εκκλησίες που χρονολογούνται εκατοντάδες χρονιά πριν. Κατά μήκος του δρόμου θα βρείτε επίσης καταστήματα που προσφέρουν σπιτικά κρητικά προϊόντα, διαφορά αναμνηστικά καθώς και τοπικούς πωλητές που πωλούν χειροποίητες κατασκευές. Βγαίνοντας από την παλιά πόλη θα φτάσετε στο πανέμορφο παλιό βενετσιάνικο λιμάνι που διαθέτει έναν από τους παλαιοτέρους φημισμένους φάρους του κόσμου, το σήμα κατατεθέν της πόλης και μια μαγευτική μαρίνα γεμάτη με γιοτ και ιστιοφόρα. Σταματήστε σε ένα από τα πολυάριθμα μοντέρνα καφέ, τα εξαιρετικά αρτοποιεία και τα πολυτελή εστιατόρια που βρίσκονται στο λιμάνι για να δοκιμάσετε την υπεροχή κρητική γαστρονομία, καθώς ατενίζετε το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου και τα ενδοξά βουνά που περιβάλλουν την περιοχή.

Ενοικιαση Αυτοκινητων Χανια

Συνεχίστε το ταξίδι σας με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στα Χανιά και επισκεφθείτε τα μουσεία που βρίσκονται στην παλιά πόλη και τη σύγχρονη πόλη, συμπεριλαμβανομένου του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων, του Ναυτικού Μουσείου, του Βυζαντινού Μουσείου καθώς και του Λαογραφικού Μουσείου και του Πολεμικού Μουσείου, που έχουν όλα τα εκθέματα της χρονολογικής εξέλιξης των Χανίων. Επίσης, επισκεφθείτε τον τάφο του Βενιζέλου που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου πάνω από την παλιά πόλη και προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θεά. Από εκεί επισκεφθείτε το λόφο Καστέλι που βρίσκεται πάνω από το παλιό ενετικό λιμάνι όπου βρισκόταν κάποτε η ακρόπολη της αρχαίας Κυδωνίας. Εδώ μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Κυδωνίας, όπου οι ανασκαφές έχουν αποκαλύψει μεγάλα σπίτια με μεγάλους χώρους, καλά κτισμένους τοίχους και πόρτες, δάπεδα κατασκευασμένα με κυκλικούς λάκκους στο κέντρο και όμορφα σχεδιασμένα χειροποίητα κεραμικά αγγεία όλων των μορφών και μεγεθών. Μόνο ένα μικρό μέρος της αρχαίας πόλης έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα, καθώς έρευνες δείχνουν ότι η πιο αρχαιά Κυδωνιά μπορεί να βρεθεί κάτω από την παλιά πόλη και τη γύρω περιοχή. Τα Χανιά περιλαμβάνουν την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φιλοξενία και τη φυσική ομορφιά, γι’ αυτό αξίζει να επισκεφθείτε όλες τις τοποθεσίες με την ενοικίαση αυτοκίνητου στα Χανιά. Σιγουρά, τα Χανιά θα σας μαγέψουν όπως μάγεψε όλους όσους τα επισκέφθηκαν!

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χανια Χωρις Πιστωτικη, για Ασφαλεις και Οικονομικες Μετακινησεις